Välkommen!


Det mesta som händer oss människor, som vi har behov av, tänker och tror är i grunden detsamma i alla kulturer, samhällsklasser och genom årtusenden. Ingenting är nytt under solen. Men det är inte mindre viktigt eller intressant för det. Tvärtom!
Här delar jag tankar och upplevelser som har anknytning till mitt liv. Ofta är det genom dikter, citat och böner, som jag tycker om. Du får gärna kommentera inläggen. Hur man gör läser du på sidan Om bloggen.

lördag 11 februari 2012

Stormande hav

Jag var "tvungen" att titta på Melodifestivalen ikväll, eftersom mitt kusinbarn Kristian Lagerström varit med och skrivit texten till Timoteijs låt Stormande hav. För ett par år sedan (?) hade han skrivit den vinnande låten It's my life (tror jag titeln var) som sjöngs av Anna Någonting. Få se om det går lika bra den här gången... önskar det för Kristians skull!

När jag lyssnade på Sonja Aldéns sång I din himmel så tänkte jag: Den sången kommer att bli önskad som solosång på framtidens begravningsgudstjänster...

Stannar här så länge... har lite annat att göra...

2 kommentarer:

  1. Även jag blev ju "tvungen" att titta, brukar inte bry mej om deltävlingarna annars. Men kul att Timotej gick vidare till en andra chans i alla fall! Jag gillade Sonja Aldéns sång och som du säger så kan den säkert framföras i andra lugnare sammanhang, kanske till och med på begravningar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad bra att du kunde se på SvtPlay, att det funkade...

      Radera