Välkommen!


Det mesta som händer oss människor, som vi har behov av, tänker och tror är i grunden detsamma i alla kulturer, samhällsklasser och genom årtusenden. Ingenting är nytt under solen. Men det är inte mindre viktigt eller intressant för det. Tvärtom!
Här delar jag tankar och upplevelser som har anknytning till mitt liv. Ofta är det genom dikter, citat och böner, som jag tycker om. Du får gärna kommentera inläggen. Hur man gör läser du på sidan Om bloggen.

söndag 12 februari 2012

Det finns mycket man kan glädjas åt...

Så glad jag blir när människor hittar till kyrkan. När man tycker att man har hittat "sin" kyrka. Det är speciellt roligt om man trivs i den kyrka som finns inom det område där man bor.
I går hade vi i Porsökyrkan en dopgudstjänst med två barn och en vigsel- och dopgudstjänst. Alla boende i Porsön.I dag var det några som hade hittat till kyrkan via hemsidan, det är roligt det också - att det funkar som det ska.

Det finns mycket man kan glädja sig åt. Förutom gudstjänster i både Bergnäskyrkan och Porsökyrkan, så hade vi ikväll en träff för Porsökyrkans kyrkvärdar. Tänk att det är så många som vill vara kyrkvärdar och som är villiga att lära sig vad det innebär.

Sedan jag kom hem ikväll har jag börjat packa. I morgon flyger jag till Göteborg och åker vidare till Trollhättan där vi just nu har båda våra barn! Snacka om att glädja sig!


2 kommentarer: