Välkommen!


Det mesta som händer oss människor, som vi har behov av, tänker och tror är i grunden detsamma i alla kulturer, samhällsklasser och genom årtusenden. Ingenting är nytt under solen. Men det är inte mindre viktigt eller intressant för det. Tvärtom!
Här delar jag tankar och upplevelser som har anknytning till mitt liv. Ofta är det genom dikter, citat och böner, som jag tycker om. Du får gärna kommentera inläggen. Hur man gör läser du på sidan Om bloggen.

fredag 17 februari 2012

En bra dag

Jag känner mig glad också för den här dagen. Jag tog tåget till Göteborg och träffade en kusin (på pappas sida) och hennes två döttrar och ett litet barnbarn. Min kusin och jag jämförde gemensamma krämpor (släktdrag?), gemensamma minnen och olika minnen av samma människor, hus, platser... Så roligt att träffas när man har gemensamma rötter, känner varandras föräldrar och mor- och farföräldrar - trots att vi egentligen inte träffats så mycket under årens lopp... Härligt att känna en samhörighet.

Dagen i Göteborg avslutades med att jag träffade min son. Måste passa på när han finns nära. Tänk att han också är här nere nu...

Jag gick själv från Järnvägsstationen i Trollhättan ända hem till Cornelia utan att gå fel en enda gång. Strongt av mig!

Cornelia och jag har planerat helgen - då hon äntligen är fri från sin tenta - då ska vi ha lite extra roligt! Det ser vi fram emot.

Men nu borde vi sova...


I morgon ska det visst bli soligt och fint, det kan man inte påstå att det har varit i dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar