Välkommen!


Det mesta som händer oss människor, som vi har behov av, tänker och tror är i grunden detsamma i alla kulturer, samhällsklasser och genom årtusenden. Ingenting är nytt under solen. Men det är inte mindre viktigt eller intressant för det. Tvärtom!
Här delar jag tankar och upplevelser som har anknytning till mitt liv. Ofta är det genom dikter, citat och böner, som jag tycker om. Du får gärna kommentera inläggen. Hur man gör läser du på sidan Om bloggen.

onsdag 25 januari 2012

Tack min bror!

Det här inlägget blir ett TACK till min bror Urban, som lånade ut sin lägenhet i Stockholm till Owe och mig när vi var där förra veckan. Det var mycket värt för oss att få bo där!

Tack Urban, att vi fick bo i din lilla lägenhet tre trappor upp!

Eller... det var kanske i ett annat hus, lite mindre, men med ganska många våningar. 
Som tack tänkte jag göra lite reklam för Urbans firma, SB Nord.
Alla möbler utom soffan är från SB Nord.



 Den fina sängen är designad av Karin Mannerstål, liksom hängaren på nästa bild.


Jag har en jätte-bra lille-bror (min andra bror är också bra!) - jag tror inte, att han vill att jag ska skriva om honom här...:-)  men titta gärna in på hans firma http://www.sbnord.com
Länk finns också på högra sidan längre upp under Mina länkar.
Vi är jätte-nöjda och glada över våra dagar i Stockholm. Det är inte så dumt att få åka bort några dagar i januari. Men det är inte så tokigt att komma hem igen heller...


2 kommentarer:

  1. Vilken underbar inredning i Urbans lägenhet! Sängen är helt fantastisk. Inte dumt att ha den att få bo i ibland (är nog trevligare där än på slottet...).

    SvaraRadera
  2. Ja, han har en jätte-fin liten lägenhet som kompenseras av att det är högt till tak (3,30 tror jag).

    SvaraRadera