Välkommen!


Det mesta som händer oss människor, som vi har behov av, tänker och tror är i grunden detsamma i alla kulturer, samhällsklasser och genom årtusenden. Ingenting är nytt under solen. Men det är inte mindre viktigt eller intressant för det. Tvärtom!
Här delar jag tankar och upplevelser som har anknytning till mitt liv. Ofta är det genom dikter, citat och böner, som jag tycker om. Du får gärna kommentera inläggen. Hur man gör läser du på sidan Om bloggen.

fredag 21 september 2012

Stabilt


Om det var omväxlande väder igår, så har det idag varit stabilt. Absolut stabilt. Dvs klarblå himmel, sol OCH våldsamma vindar, snudd på storm. Det var svårt att sova inatt när det blåste, slog och skramlade och så har det hållit på hela dagen.


Eftersom det har varit sol har vi ändå försökt vara ute en del, men vi har varit ganska ensamma på stranden och emellanåt har vi fått grabba tag i något fast för att inte blåsa bort. En sväng gick vi upp mot staden och hittade en plats i lä, det var skönt! Tyvärr har vi ätit något som gjort att vi inte mått så bra idag därför har vi fått ta det lugnt med vad vi stoppat i oss.


Framåt kvällen trotsade Owe blåsten och tog några sista simtag i havet. Han finns som en prick ute bland vågorna.


Så är vår Greklandsresa alldeles snart slut. Vi ska nu sova några timmar för att vid 3-tiden stiga upp och åka till flygplatsen. Klockan 4.50 går planet mot Zürich, därifrån åker vi vidare till Arlanda och byter plan där till Kallax.

"Vi hade i alla fall tur med vädret" är titeln på en film, om jag minns rätt. För oss är det tvärtom - tack och lov - vi hade otur med vädret, men i övrigt har vi haft det mycket bra! Framför allt tack vare min kusin och hennes make.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar