Välkommen!


Det mesta som händer oss människor, som vi har behov av, tänker och tror är i grunden detsamma i alla kulturer, samhällsklasser och genom årtusenden. Ingenting är nytt under solen. Men det är inte mindre viktigt eller intressant för det. Tvärtom!
Här delar jag tankar och upplevelser som har anknytning till mitt liv. Ofta är det genom dikter, citat och böner, som jag tycker om. Du får gärna kommentera inläggen. Hur man gör läser du på sidan Om bloggen.

torsdag 6 juni 2013

En ny dagFotot med Sveriges nationalfärger är taget i närheten av Nice, Frankrike av maken i början av april.
Ja, det är väl så det är; det är inte så enkelt att alltid sätta klara gränser mellan vad som är svenskt och vilka som är svenskar, eller inte. Vi har alla del av varandra på olika sätt. En del av rikedomen i att leva i vår värld.

Jag skall om en stund ge mig ut i Sveriges vackra natur. Jag ska på ett hembesök och köra på vägar som jag inte har kört förut. Jag kopplar på GPS:en och kopplar upp (eller in?) till Gud.

En ny dag att ta vara på.

Allt vad Gud har gjort är skönt i rätta stunden. Han låter människor urskilja ett sammanhang, men aldrig kan de fatta Guds verk från början till slut.
Predikaren kap 3 vers 11
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar