Välkommen!


Det mesta som händer oss människor, som vi har behov av, tänker och tror är i grunden detsamma i alla kulturer, samhällsklasser och genom årtusenden. Ingenting är nytt under solen. Men det är inte mindre viktigt eller intressant för det. Tvärtom!
Här delar jag tankar och upplevelser som har anknytning till mitt liv. Ofta är det genom dikter, citat och böner, som jag tycker om. Du får gärna kommentera inläggen. Hur man gör läser du på sidan Om bloggen.

torsdag 28 juli 2011

Några glimtar till...

På väg upp mot Kiruna i måndags så passerade vi Polcirkeln.




Altartavlan i Kiruna kyrka


Kiruna kyrka är en mycket mäktig och speciell kyrka! Om jag hade varit mer påläst så skulle jag ha skrivit mer om själva kyrkan. Vi besökte också Jukkasjärvi kyrka, fin på ett annat sätt än Kiruna stads kyrka. Det får jag visa en annan gång.

På den här rastplatsen, Lappesuando, stannade vi i tisdags på väg hem.  Vacker, jovisst. Men här ramlade jag framstupa på asfalten, missade ett trappsteg, och slog mig lite över allt, men framför allt på näsan. Det kunde ha gått mycket mer illa. Men det känns ändå tillräckligt...! och syns! Näsan blir allt mer färggrann! I dag har jag fått uppsöka Vårdcentralen för att jag blöder så mycket från näsan - och i morgon ska jag vara hemma från jobbet - det ställer till problem, inte bara för mig, utan också för mina kollegor ... Det känns mycket tråkigt och onödigt! 
Annars har jag haft en mycket bra semester!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar