Välkommen!


Det mesta som händer oss människor, som vi har behov av, tänker och tror är i grunden detsamma i alla kulturer, samhällsklasser och genom årtusenden. Ingenting är nytt under solen. Men det är inte mindre viktigt eller intressant för det. Tvärtom!
Här delar jag tankar och upplevelser som har anknytning till mitt liv. Ofta är det genom dikter, citat och böner, som jag tycker om. Du får gärna kommentera inläggen. Hur man gör läser du på sidan Om bloggen.

onsdag 13 juli 2011

Akvarellkurs



I kväll får inlägget bli ett reklaminslag.
Häromdagen anmälde jag mig till en Akvarellkurs i Jäkkvik. Jag var där förra året och blev så inspirerad. Jag har målat till och från i 25 år, mest "från". Jag är m.a.o. inte speciellt duktig. Men det var så roligt förra året,  man behövde aldrig känna sig dum. Våran ledare Kaijsa Pettersson kunde alltid säga något positivt om det man målat. Det var mycket prestigelöst och avslappnat. Och nu längtar jag verkligen efter att få komma iväg i år också. Men när jag ringde och anmälde mig förstod jag att det inte var så många som hade anmält sig än.
Tänk om det blir inställt! Såå tråkigt!

Därför vill jag inspirera dig som läser min blogg att anmäla dig och komma med på årets akvarellkurs!


Övningar/Uppgifter som vi fick göra

Jäkkvik är en mycket vacker by/samhälle


 En dag var vi uppe på fjället och målade

Några dagar var min man Owe med i Jäkkvik också. Han målade inte, men han var ute och fiskade och plockade hjortron! Inte fel det heller!
Du kan läsa mer om Kyrkans Fjällgård och de kurser som anordnas där på: http://www.kyrkansfjallgardjakkvik.com


Akvarellkursen är 22-26 augusti och kostar 3000 kr och då ingår också mat och logi.
Anmälan ska göras till Anna-Greta Holmberg i Byske, tel nr: 0912-61013 eller 070-3061013. Det finns en e-post adress också, men den fungerar inte just nu. Sista anmälningsdag är 1 aug. om jag minns rätt.

Ta vara på den här chansen! Väl mött!
Om du klickar på bilderna ser du bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar