Välkommen!


Det mesta som händer oss människor, som vi har behov av, tänker och tror är i grunden detsamma i alla kulturer, samhällsklasser och genom årtusenden. Ingenting är nytt under solen. Men det är inte mindre viktigt eller intressant för det. Tvärtom!
Här delar jag tankar och upplevelser som har anknytning till mitt liv. Ofta är det genom dikter, citat och böner, som jag tycker om. Du får gärna kommentera inläggen. Hur man gör läser du på sidan Om bloggen.

torsdag 7 juli 2011

En semesterdag

En semesterdag då vi har varit själva, Owe och jag - då dottern med pojkvän är på annat håll. Det finns alltid att göra i ett hem och på en tomt. Owe har bl.a. målat i garaget.

Jag har sytt på min nya symaskin, som är köpt begagnad på Blocket för ett bra pris. Inte så märkvärdig, men fyller mina behov. Äntligen har jag en maskin som funkar igen! 




Det är en skön känsla att få vara hemma samtidigt, småprata, fika och äta tillsammans - samtidigt som en del saker bli gjorda som vi tänkt länge, men inte hunnit eller orkat med. Då kan man få känna sig både duktig, glad och nöjd!

Det är semester. Semester kan se så olika ut, olika dagar, olika år... Bäst är väl när det blir variation, tycker jag. Det är så mycket man vill hinna med att göra, uppleva, träffa och samtidigt vila och koppla av. Den här sommaren är vi mest hemma och det känns bra. Vi har och får många fina besök i sommar! Det är roligt och berikande! Både nya intressanta och kära gamla. Även de gamla är ju intressanta eftersom det kan bli långt emellan, det hinner hända mycket sedan sist...
Människor är ju, trots allt, det mest intressanta och spännande som finns! Speciellt människor som vågar bjuda på sig själva.

Det här inlägget däremot, blev inte så intressant...

Inte kan väl någon vara intresserad av vad vi åt till middag?! Knappast! Ändå berättar jag det, för det var så gott - det förgyllde faktiskt dagen.
Fjällröding från Jockmokk, köpt på Kvantum!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar