Välkommen!


Det mesta som händer oss människor, som vi har behov av, tänker och tror är i grunden detsamma i alla kulturer, samhällsklasser och genom årtusenden. Ingenting är nytt under solen. Men det är inte mindre viktigt eller intressant för det. Tvärtom!
Här delar jag tankar och upplevelser som har anknytning till mitt liv. Ofta är det genom dikter, citat och böner, som jag tycker om. Du får gärna kommentera inläggen. Hur man gör läser du på sidan Om bloggen.

onsdag 20 juni 2012

Test

Nu ska jag försöka blogga via Blogsy och se om det fungerar med Ipaden...Mest spännande är det att se om det går att lägga in bilder.Vi kom till Budapest i måndags,efter att först ha varit i Trosa på 100-års kalas. Det ska jag berätta om lite längre fram...

Som tur var kollade vi in vädret innan vi for och upptäcke då att det skulle bli jättevarmt de här dagarna i Budapest. Vi avkokade boendet vi hade, som förmodligen inte hade någon luftkonditionering och bokade ett nytt med luftkonditionering. Vi bor nu mycket bra, relativt enkelt men rent och fräscht och centralt.


Nu ska jag se om det här fungerar...1 kommentar:

  1. Fungerar ju bra. Kul att se hur ni har det. Ser fint ut, tycker jag. Ska bli spännande att höra mer sen. Hur många varma bad ni tagit t ex. :-) kram trosasystet

    SvaraRadera