Välkommen!


Det mesta som händer oss människor, som vi har behov av, tänker och tror är i grunden detsamma i alla kulturer, samhällsklasser och genom årtusenden. Ingenting är nytt under solen. Men det är inte mindre viktigt eller intressant för det. Tvärtom!
Här delar jag tankar och upplevelser som har anknytning till mitt liv. Ofta är det genom dikter, citat och böner, som jag tycker om. Du får gärna kommentera inläggen. Hur man gör läser du på sidan Om bloggen.

lördag 23 juni 2012

Midsommar


Jag är lite efter tidsmässigt här på bloggen. I går (midsommarafton) kom vi till Sverige och Skavsta igen. Firade midsommar hemma hos min syster i Trosa och hennes sambo tillsammans med goda vänner från den tid som vi bodde i Västerljung (utanför Trosa).

Just nu sitter vi på tåget mot Göteborg. Vi ska träffa vår dotter och hennes kille och hans mamma. Det ser vi fram emot.

Vår sista hela dag (i torsdags) i Budapest tillbringade vi större delen av dagen vid Szechenyi-badet. Ett fantastiskt ställe! Vi hade dragit oss för att söka upp de varma källor som Budapest är känd för, eftersom vi tyckte att vi hade tillräckligt varmt ändå. Men när vi väl var där så var det helt underbart. De bilder jag har därifrån har jag på mobilen och kan därför inte lägga in dem här nu. Det får jag göra en annan dag - vi är snart hemma nu...

Operan i Budapest

Innan kvällen hann vi besöka Operan i Budapest, en av Europas vackraste. Den är känd för sin fantastiska akustik. Här är några bilder därifrån:

Fler bilder från Operan kommer en annan dag.

Vår sista kväll i Budapest avslutade vi med att äta fisksoppa på Boom and Brass, som vi hade blivit rekommenderade. Gott! Owe beställde också is-te. Förutom att is-te är gott att dricka i värmen så såg det vackert ut när det serverades där.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar