Välkommen!


Det mesta som händer oss människor, som vi har behov av, tänker och tror är i grunden detsamma i alla kulturer, samhällsklasser och genom årtusenden. Ingenting är nytt under solen. Men det är inte mindre viktigt eller intressant för det. Tvärtom!
Här delar jag tankar och upplevelser som har anknytning till mitt liv. Ofta är det genom dikter, citat och böner, som jag tycker om. Du får gärna kommentera inläggen. Hur man gör läser du på sidan Om bloggen.

måndag 25 juni 2012

Besök hos dottern

Efter heta dagar i Budapest upplever vi nu - tillsammans med alla er andra - grå och regniga dagar, dag efter dag. Vilka kontraster! Känner mig glad för att vi åtminstone fick fyra varma och soliga dagar på vår semester. Sedan igår är vi nu hos vår dotter i Trollhättan. Vi har hjälpt henne att förbereda hennes flytt i sommar.

I kväll har vi firat dotterns examen med att gå ut och äta på Butler's. Naturligtvis var också hennes fina pojkvän med. Efterrätten åt vi hemma hos honom på 15:e våningen. Trots regndropparna på fönsterrutan hade han en fantastisk utsikt över staden.

I morgon reser vi hemåt igen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar