Välkommen!


Det mesta som händer oss människor, som vi har behov av, tänker och tror är i grunden detsamma i alla kulturer, samhällsklasser och genom årtusenden. Ingenting är nytt under solen. Men det är inte mindre viktigt eller intressant för det. Tvärtom!
Här delar jag tankar och upplevelser som har anknytning till mitt liv. Ofta är det genom dikter, citat och böner, som jag tycker om. Du får gärna kommentera inläggen. Hur man gör läser du på sidan Om bloggen.

lördag 14 april 2012

Fortsättning följer...

Efter att vi, min make och jag, "sovit på saken", återvände vi idag till SB Nords lagerrensning (Sturegatan 10, Boden) och gjorde några riktigt bra fynd. (Se föregående inlägg)Karin och Urban och övrig personal tog emot dagens alla kunder. Urban berättade att det finns möjlighet att fynda även efter den här helgen. Det som finns kvar kommer att säljas vardagar kl 8.00 - 17.00.Ibland känns det synd att man redan har så mycket grejer... Men man (vi) har ju barn - och man kan ge bort som presenter... det fanns fina små hyllor, tavellistor, speglar, krokar m.m. som kan vara lagom att ge bort som en födelsedagspresent el.dyl.

En sänggavel ger man kanske inte bort så ofta...

...men barnlakan är en bra födelsedags eller doppresent.Ja, det här blev ett riktigt reklaminlägg - men vad gör man inte för sin lillebror... :-)  Kul var det i alla fall att träffas - och ännu rikare på grejer var vi när vi åkte därifrån.
Nästa blogginlägg kommer att handla om något annat, vad vet jag inte än...
God fortsättning på helgen! Själv är jag ledig och det känns riktigt bra...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar