Välkommen!


Det mesta som händer oss människor, som vi har behov av, tänker och tror är i grunden detsamma i alla kulturer, samhällsklasser och genom årtusenden. Ingenting är nytt under solen. Men det är inte mindre viktigt eller intressant för det. Tvärtom!
Här delar jag tankar och upplevelser som har anknytning till mitt liv. Ofta är det genom dikter, citat och böner, som jag tycker om. Du får gärna kommentera inläggen. Hur man gör läser du på sidan Om bloggen.

fredag 17 maj 2013

Mamma och jag på utflykt

                                

Min lilla mamma och jag kom igår till Långared utanför Alingsås. Mamma är född och uppväxt i Alingsås. Nu hälsar vi på mammas syster som är ett par år äldre än henne. Av en syskonskara på sju så är det bara de två kvar. De var yngst. De är så gulliga ihop. De har roligt åt samma saker. De är "ord-människor", de vänder och vrider på orden och skrattar.

                               

Moster R har nyss flyttat från sitt stora hus här i Långared och bor nu i en stor och ljus lägenhet istället. I soffan sitter min mamma och en kusins sambo. Det är mycket varmt och soligt och fint här. Vi gläds över vitsipporna som är som vita mattor på marken. Ikväll har vi varit på kusinträff - det skriver jag om i nästa inlägg.

                               

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar