Välkommen!


Det mesta som händer oss människor, som vi har behov av, tänker och tror är i grunden detsamma i alla kulturer, samhällsklasser och genom årtusenden. Ingenting är nytt under solen. Men det är inte mindre viktigt eller intressant för det. Tvärtom!
Här delar jag tankar och upplevelser som har anknytning till mitt liv. Ofta är det genom dikter, citat och böner, som jag tycker om. Du får gärna kommentera inläggen. Hur man gör läser du på sidan Om bloggen.

söndag 29 juni 2014

Vilodag


Bara några bilder från idag.I dag avslutades en av årets stora kyrkhelger i Gammelstad: Persmäss.
Hela kyrkbyn har präglats av detta; Torghandel, fotoutställning, guidad visning, musik på kyrktorget och mycket mer. I dag var det Högmässa i Nederluleå kyrka och efteråt var det kyrkkaffe i stugorna - kyrkstugeägarna bjöd in till sina stugor.Det var mycket liv och rörelse i byn.
Det blev inte sämre av att det var soligt och riktigt skönt ute.Också vi var i vår kyrkstuga och hade besök.Jag tycker om att vara här. Det finns en vila i den gamla miljön.Framåt kvällen, när vi var hemma i Boden igen, 
gick vi en promenad längs Bodån.Vi hittade en ny liten väg att gå. 
Härligt att det finns fina promenadvägar så nära centrum.Efteråt tyckte vi att vi var värda att öppna denna vackra Chokladask,
som vi fått av goda vänner.
Det var lika gott som det var vackert!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar