Välkommen!


Det mesta som händer oss människor, som vi har behov av, tänker och tror är i grunden detsamma i alla kulturer, samhällsklasser och genom årtusenden. Ingenting är nytt under solen. Men det är inte mindre viktigt eller intressant för det. Tvärtom!
Här delar jag tankar och upplevelser som har anknytning till mitt liv. Ofta är det genom dikter, citat och böner, som jag tycker om. Du får gärna kommentera inläggen. Hur man gör läser du på sidan Om bloggen.

fredag 27 juni 2014

Ibland har man tur


Just nu pågår Kläppenfestivalen i Boden.


Den startade igår med bl.a. att affärerna i Boden hade öppet till kl 21 och hade en del erbjudanden. Vi orkade egentligen inte att ge oss ut på stan, men bestämde oss en halvtimme innan affärerna stängde att ändå ta oss till InterSport för att titta på skor. Där hittade vi var sina asics-skor, som är dyra och bra för ostadiga fötter som mina. Vi gjorde ett riktigt bra fynd, tycker vi. Ungefär 70% på ordinarie pris.


Med det köpet fick vi också vara med på ett lotteri.


Kl 08.10 i morse fick jag ett SMS där det stod att jag var vinnare av en måltid med mat och dryck på Kläppenfestivalen. Ibland har man tur!


Ikväll har vi varit en stund på festivalområdet - och jag fick äta min måltid gratis! Det var soligt och fint, men kallt. Innan vi körde hem gick vi ner nedanför kyrkan. Solen lyste vackert över Boden. Bodträsket är det klingande namnet på vattnet. Här var det lite lugnare än inom festivalområdet.


Överluleå kyrka

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar