Välkommen!


Det mesta som händer oss människor, som vi har behov av, tänker och tror är i grunden detsamma i alla kulturer, samhällsklasser och genom årtusenden. Ingenting är nytt under solen. Men det är inte mindre viktigt eller intressant för det. Tvärtom!
Här delar jag tankar och upplevelser som har anknytning till mitt liv. Ofta är det genom dikter, citat och böner, som jag tycker om. Du får gärna kommentera inläggen. Hur man gör läser du på sidan Om bloggen.

söndag 30 mars 2014

Dubbelkalas

Om gårdagens inlägg handlade om min lördag, så handlar detta om min lediga söndag.

Jag har nu mina målargrejer framme i vardagsrummet, det ser rätt rörigt ut... det positiva med det är ändå att det blir av att jag sätter mig där ganska ofta och hinner jag inte, så har jag åtminstone en längtan dit... och jag går dit då och då och funderar hur jag ska fortsätta... och har idéer om vad jag ska måla nästa gång.

Så började jag dagen och kommer nog att avsluta den.


Den stora händelsen idag har dock varit att vi varit på dubbelkalas hos en av mina brorsdöttrar. Det var en som fyllde 3 år och en annan som fyllde 27 år. Dessutom var det en alldeles ny liten människa som tillkommit i släkten sedan vi senast sågs (tyvärr inget bra fotografi).Till och med jag, gammel faster, fick den stora äran att hålla i detta underverk!

Fler var på besök, här är en annan fin brorsdotter med en av sina söner.Ett av mina ljuvliga syskonbarnbarn.Treåringen var svår att fånga på foto. Alla bilderna på henne blev suddiga. Här dyker hon ner i karamellburken, morfar försöker få henne att hejda sig. Han vill ju också ha...

Nu ska jag försöka ta vara på den sista stunden av den här dagen, innan det är dags att krypa till kojs.
Vi får hoppas och önska varandra en god vecka.


2 kommentarer:

  1. Mysigt kalas! Hade gärna varit med på ett litet hörn. Och nyaste släktingen är ju en riktig sötnos! Kram till er alla!

    SvaraRadera
  2. Ja, mysigt var det. Varför ska du bo så långt bort?! :-) Kram till er!

    SvaraRadera