Välkommen!


Det mesta som händer oss människor, som vi har behov av, tänker och tror är i grunden detsamma i alla kulturer, samhällsklasser och genom årtusenden. Ingenting är nytt under solen. Men det är inte mindre viktigt eller intressant för det. Tvärtom!
Här delar jag tankar och upplevelser som har anknytning till mitt liv. Ofta är det genom dikter, citat och böner, som jag tycker om. Du får gärna kommentera inläggen. Hur man gör läser du på sidan Om bloggen.

söndag 29 juli 2012

Under vägen


 
Innan vi var framme i Trollhättan och dottern så stannade vi till Örebro på Längbro kyrkogård där Owes föräldrar ligger begravda sedan två resp tre år tillbaka. Det är en mycket fin kyrkogård tycker jag. Den ger det där lugnet som man vill ha på en kyrkogård.

Det var en sådan stor och fin ljusbärare (för marschaller) utanför Längbro kyrka i smide.

Under vägen mötte vi ett förfärligt åsk- och regn oväder. Det var nog det värsta vi har varit med om. Oerhört dramatiskt. Vilket också avmålades på himlen efteråt...

Efter regn kommer solsken...

 

Resan har gått bra så här långt. Nu är vi i Trollhättan och hjälper dottern städa och packa. Imorgon flyttar vi henne till Stockholm. På tisdag morgon vänder vi åter till Boden. På onsdag jobbar vi igen.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar