Välkommen!


Det mesta som händer oss människor, som vi har behov av, tänker och tror är i grunden detsamma i alla kulturer, samhällsklasser och genom årtusenden. Ingenting är nytt under solen. Men det är inte mindre viktigt eller intressant för det. Tvärtom!
Här delar jag tankar och upplevelser som har anknytning till mitt liv. Ofta är det genom dikter, citat och böner, som jag tycker om. Du får gärna kommentera inläggen. Hur man gör läser du på sidan Om bloggen.

tisdag 17 juli 2012

Smakprov

Som jag redan skrivit så är vår dotter Cornelia hemma just nu. Dagarna går alldeles för fort! Det är så mycket man vill göra tillsammans, se (eller visa), prata om, bara vara... Jag vill också att hon ska hjälpa mig eller lära mig vissa saker som har med datorn att göra... det värsta är att det hjälper inte att hon bara visar mig en gång hur jag ska göra det eller det... Men jag måste säga att hon har ett beundransvärt tålamod!
Det är underbart att ha henne hemma!


När Cornelia var hemma i påskas så fotade hon vår lilla släkting och använde en av bilderna till en kort animation(rörlig bildsekvens). Om du trycker på playknappen till vänster på bilden nedan så får du se.




Vill du se mer av Cornelias grejer så kan du titta in på hennes sida corneliaryas.com

3 kommentarer:

  1. Suveränt pü alla sätt!!!! Hälsa!/ Susanne

    SvaraRadera
  2. Så snyggt gjort!!

    SvaraRadera
  3. Jag ska förmedla hälsningarna till Cornelia :-)

    SvaraRadera