Välkommen!


Det mesta som händer oss människor, som vi har behov av, tänker och tror är i grunden detsamma i alla kulturer, samhällsklasser och genom årtusenden. Ingenting är nytt under solen. Men det är inte mindre viktigt eller intressant för det. Tvärtom!
Här delar jag tankar och upplevelser som har anknytning till mitt liv. Ofta är det genom dikter, citat och böner, som jag tycker om. Du får gärna kommentera inläggen. Hur man gör läser du på sidan Om bloggen.

tisdag 27 september 2011

Kontraktskonvent

Det här inlägget är mest en test. Jag är på kontraktskonvent för präster och diakoner på Nordkalottens hotell och konferensanläggning, Luleå (nära Kallax flygplats). Nu prövar jag att blogga på min telefon, jag har inte gjort det förut.

Temat är "Själavård i ett ansträngt familjesystem". Ett intressant tema. Lars Göran Sundberg (mitt gamla namn - men vi är inte släkt vad jag vet) heter föreläsaren.

Förutom föreläsningar och god mat så finns det ett stort värde att få mötas, både de vardagliga arbetskamraterna i en annan miljö och kollegor från andra orter, både gamla och nya bekanta.

Nu ska jag försöka sova så att jag orkar med morgondagen. Det blir en lång dag. Efter konventets slut vid lunch, fortsätter dagen med möten och planeringar i det vanliga arbetet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar