Välkommen!


Det mesta som händer oss människor, som vi har behov av, tänker och tror är i grunden detsamma i alla kulturer, samhällsklasser och genom årtusenden. Ingenting är nytt under solen. Men det är inte mindre viktigt eller intressant för det. Tvärtom!
Här delar jag tankar och upplevelser som har anknytning till mitt liv. Ofta är det genom dikter, citat och böner, som jag tycker om. Du får gärna kommentera inläggen. Hur man gör läser du på sidan Om bloggen.

onsdag 25 mars 2015

I dag och imorgon...


 

Jaha, så var det då sen kväll igen. I dag har jag varit till Gammelstad och Petrigården och blivit avtackad av personalen i Nederluleå församling. Det var mycket roligt att träffa dem! Present och blommor och gott var det också.

I eftermiddag har jag tillsammans med några fler övat på ett påskspel som vi ska ha för skolan nästa vecka. Kul!

Och nu väntar jag på morgondagen!


I morgon kommer Kaijsa till Matteuskyrkan i Boden! Kaijsa Pettersson, konstnär från Arvidsträsk.



Att måla är att leva är temat för Matteustorsdag imorgon kväll kl 19. Kaijsa tar oss med till akvarellens värld. Hon ger målartips och berättar om sin livsväg. Det ska bli sååå roligt! Har du möjlighet att komma är du mycket välkommen! Den som vill får också pröva på att måla. Tillsammans med Kaijsa behöver man aldrig känna att det blir fel eller dåligt - hon kan alltid se något i det man gör. Det är så befriande och skönt!



Tack för dofter och smaker, för färger och ljus,
för skapelsens skönhet, för vindarnas sus.
Tack för möten och samtal, för konst och musik,
för skrattet och gråten, som gör livet rikt.
......

Text: P. Harling 1997
Den Svenska Psalmboken med tillägg nr 776 från vers 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar