Välkommen!


Det mesta som händer oss människor, som vi har behov av, tänker och tror är i grunden detsamma i alla kulturer, samhällsklasser och genom årtusenden. Ingenting är nytt under solen. Men det är inte mindre viktigt eller intressant för det. Tvärtom!
Här delar jag tankar och upplevelser som har anknytning till mitt liv. Ofta är det genom dikter, citat och böner, som jag tycker om. Du får gärna kommentera inläggen. Hur man gör läser du på sidan Om bloggen.

fredag 25 april 2014

Det verkligt verkliga
Kvällen går mot sitt slut. Natten närmar sig. Och jag hoppas att solen går upp ännu en gång...
I nattens drömmar vill jag att det filtreras bort som skaver och blockerar för att kunna möta en ny dag ren och klar. För imorgon reser jag bort. Några timmar. Till en annan värld. En värld där rymden är full av ljus och vidderna är stora. Där frisk luft finns att djupandas. Tystnaden är påtaglig och skratten nära. Där ligger fokus på det ouppnåeliga. Det fantasifulla. Det verkligt verkliga.Så här såg det ut förra gången jag var där. November 2013.

Kanske är det mer öppet vatten nu...


På återseende.

2 kommentarer:

  1. Åsa Riihimäki26 april 2014 10:14

    Tack för att du delar med dig av dina bilder, tankar och funderingar. Jag blir nästan alltid uppfylld av ett lugn när jag läst det du skrivit. Lite som bomull i själen. Tack än en gång, du underbara. /Åsa. Riihimäki.

    SvaraRadera
  2. Men TACK snälla Åsa, vad glad jag blir!

    SvaraRadera