Välkommen!


Det mesta som händer oss människor, som vi har behov av, tänker och tror är i grunden detsamma i alla kulturer, samhällsklasser och genom årtusenden. Ingenting är nytt under solen. Men det är inte mindre viktigt eller intressant för det. Tvärtom!
Här delar jag tankar och upplevelser som har anknytning till mitt liv. Ofta är det genom dikter, citat och böner, som jag tycker om. Du får gärna kommentera inläggen. Hur man gör läser du på sidan Om bloggen.

tisdag 27 mars 2012

Hoppas på morgondagen





Ibland blir saker och ting inte som man tänkt sig...
På förmiddagen idag, på väg till bilen (hemma) ramlade jag och slog mig ordentligt. Det var plusgrader ute, men jätte-halt i vår "gång" mellan trappen och garaget. Plötsligt så låg jag bara där, fast jag tyckte att jag gick försiktigt. Ojandes för mig själv lyckades jag efter en stund dock ta mig till bilen. Men så ont det gjorde att sitta!! Men jag är glad för att jag kunde ta mig till jobbet, till Porsökyrkan. Det var det värt! Jag hade nämligen förmånen att få döpa en ung kvinna så här mitt på dagen en tisdag!

Nu återstår det att se - eller känna - hur det känns imorgon... Jag hoppas verkligen att jag kan jobba. 
I morgon kväll är det Musik i Porsökyrkan, som affischen ovan berättar. Det är vokalgruppen ACCJA som sjunger. De sjunger så fint, tycker jag. Enligt planerna så avslutar vi kvällen med nattvard.
Bor du i närheten och har möjlighet att komma, så tror jag inte att du behöver ångra dig!

Jag gruvar mig för att lägga mig...

2 kommentarer:

  1. Men usch då, har du ramlat igen! Hoppas det inte blir mer än lite muskelvärk i alla fall. Kram!

    SvaraRadera
  2. Ja, så otroligt onödigt! Har dålig balans. Nej, jag tror inte att det blir så mycket mer än muskelvärk.Kram!

    SvaraRadera