Välkommen!


Det mesta som händer oss människor, som vi har behov av, tänker och tror är i grunden detsamma i alla kulturer, samhällsklasser och genom årtusenden. Ingenting är nytt under solen. Men det är inte mindre viktigt eller intressant för det. Tvärtom!
Här delar jag tankar och upplevelser som har anknytning till mitt liv. Ofta är det genom dikter, citat och böner, som jag tycker om. Du får gärna kommentera inläggen. Hur man gör läser du på sidan Om bloggen.

torsdag 21 augusti 2014

På väg...


I tisdags på min födelsedag blev jag fortsatt gratulerad - förutom på FB, kort och telefonsamtal - av min bror och hans barn och deras familjer + en arbetskamrat till mig. Roligt!



 

Det bästa med födelsedagar, egna som andras, är att det blir tillfälle att träffas och prata.


Trots att vi är nära släkt och nära arbetskamrater så hinner vi inte alltid med att verkligen prata om det som fyller våra vardagar och tankar.


Tiden går, liten blir stor och stor blir gammal (syftar på mig själv). Ett naturligt ämne på en födelsedag. 



Nu har också Christofer åkt hem till sig och vi är bara två kvar efter att ganska länge har varit många i huset. Det blir alltid tomt. Men som Christofer sa, när hans skulle åka: Vi ses snart igen! Det är sant. Och då blir det riktigt spännande och roligt igen... Här smids planerna...


Om några timmar är det bara en kvar i huset. Medan jag bloggar går jag mellan strykjärnet och resväskan. Ikväll flyger jag tillsammans med ett par kollegor ner till Skåne. Jag har några dagars semester kvar. På måndag kommer resten av de anställda i församlingen och vi ska ha några studiedagar där nere.  Jag hoppas och tror att vi får bra dagar tillsammans. Det får jag berätta om så småningom...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar