Välkommen!


Det mesta som händer oss människor, som vi har behov av, tänker och tror är i grunden detsamma i alla kulturer, samhällsklasser och genom årtusenden. Ingenting är nytt under solen. Men det är inte mindre viktigt eller intressant för det. Tvärtom!
Här delar jag tankar och upplevelser som har anknytning till mitt liv. Ofta är det genom dikter, citat och böner, som jag tycker om. Du får gärna kommentera inläggen. Hur man gör läser du på sidan Om bloggen.

torsdag 8 juni 2017

Tre dagar under ytan




Tre dagar i rad gick han från hotellet strax efter 8 och var borta till sena eftermiddagen.





Med en vit buss drog han iväg några mil tillsammans med ett gäng. Först kände jag mig lite orolig; hur skulle det här gå?! Han är ju ingen ungdom längre. 





Men varje eftermiddag kom han dock levande tillbaka, min man. Glad, men mör. Han gick en kurs för dykarcertifikat när vi var på Kreta och Rethymno. Han har alltid gillat att vara i vatten, så det var helt rätt! Det är aldrig försent att lära sig nya saker...



 De gick från land ut i havet med full mundering.


Owe och Fabien.


Fabien var Owes instruktör och trygghet under ytan.


Datumen på de här vatten-bilderna stämmer inte alls.
Felinställt på kameran.


Den fjärde dagen. gick vi dit tillsammans, för Owe skulle "göra upp" med dem. Jag förstår att han trivdes. De verkade mycket trevliga! Här är han tillsammans med ett par av de ansvariga.



Då fick jag se tuberna och våtdräkterna som de använde.




Owe skulle också fotograferas.


Då blev det även en bild på oss båda.


2 kommentarer: