Välkommen!


Det mesta som händer oss människor, som vi har behov av, tänker och tror är i grunden detsamma i alla kulturer, samhällsklasser och genom årtusenden. Ingenting är nytt under solen. Men det är inte mindre viktigt eller intressant för det. Tvärtom!
Här delar jag tankar och upplevelser som har anknytning till mitt liv. Ofta är det genom dikter, citat och böner, som jag tycker om. Du får gärna kommentera inläggen. Hur man gör läser du på sidan Om bloggen.

söndag 15 december 2019

Julmarknad




I går startade julmarknaden i Galleri 14, på Drottninggatan i Boden. Den fortsätter hela veckan som kommer. 








Det finns väldigt mycket fint! Det är keramik, trä, textil, grafik, akvarell mm. Vi är åtta utställare, om jag har räknat rätt. Jag tycker alltid att det är så inspirerande att röra mig i miljöer med mycket konsthantverk och skapande. Det är som om något händer inom mig; en lust, en glädje ... svårt att beskriva. Det är också roligt att träffa andra "skapare" och alla trevliga besökare.



Här är min hörna. 


Känner mig glad och tacksam för den här helgen.

Nu är det inte långt kvar till jul. För många är det mycket som händer den här veckan och fram till jul. Var rädda om er och varandra. Allt är inte värt att lägga tid, kraft och pengar på. Vad är det som gör en helg "lyckad"?  Vad är det som ger god "eftersmak"? Önskar er alla en bra vecka!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar