Välkommen!


Det mesta som händer oss människor, som vi har behov av, tänker och tror är i grunden detsamma i alla kulturer, samhällsklasser och genom årtusenden. Ingenting är nytt under solen. Men det är inte mindre viktigt eller intressant för det. Tvärtom!
Här delar jag tankar och upplevelser som har anknytning till mitt liv. Ofta är det genom dikter, citat och böner, som jag tycker om. Du får gärna kommentera inläggen. Hur man gör läser du på sidan Om bloggen.

tisdag 31 december 2019

Årets sista timmar




Så här på årets sista dag, ja, de sista timmarna på detta decennium, vill jag önska dig som läser detta ett riktigt gott nytt år.




Ibland känns det lite för snabbt och enkelt att bara säga "gott nytt år". Samtidigt kan vi inte säga allt vi tänker att vi vill önska den vi vänder oss till. Många gånger vet vi dessutom inte vad den andre mest av allt behöver eller önskar sig inför ett nytt år eller nytt decennium.




När jag säger dom där orden, så finns i mitt bakhuvud (eller hjärta, eller var jag ska placera det) en önskan om att den tilltalade ska få leva ett liv som känns meningsfullt, ha goda relationer med människor runtomkring och få vara så frisk som möjligt. Jag önskar också glädje, roligheter och en blick att se det fina och vackra som trots allt finns mitt i allt svårt och hemskt som också finns i vår tillvaro. Med mitt "gott nytt år" inkluderas styrka och mod i tunga tider.




Eftersom jag har en tro på en god och kärleksfull Gud önskar jag också människor jag möter en känsla av och en tillit till Guds närvaro och omsorg under årets alla dagar. I både stora och små ögonblick.




Ett riktigt gott 2020 önskar jag dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar