Välkommen!


Det mesta som händer oss människor, som vi har behov av, tänker och tror är i grunden detsamma i alla kulturer, samhällsklasser och genom årtusenden. Ingenting är nytt under solen. Men det är inte mindre viktigt eller intressant för det. Tvärtom!
Här delar jag tankar och upplevelser som har anknytning till mitt liv. Ofta är det genom dikter, citat och böner, som jag tycker om. Du får gärna kommentera inläggen. Hur man gör läser du på sidan Om bloggen.

söndag 11 oktober 2020

Tack!

 


Det finns mycket vi kan bli ledsna och upprörda över. Det finns mycket som vi kan bli trötta på eller trötta av. Det finns också mycket att vara tacksam för. Eller glad för. 



Just nu känner jag mig ganska trött på ord. Därför väljer jag att visa några av mina senaste fotografier i mobilen. De får tillsammans ge några små glimtar av det som ger mig glädje och tacksamhet, så här på Tacksägelsedagen. Utan någon som helst inbördes ordning.

Egentligen så är blad/löv - tycker jag - en bra bild för olika tack i livet. De kan variera i färg och form, i storlek och ålder, nytt och gammalt, högt och lågt...
















Jag har kallat den här målningen för "I stormens öga".

I stormens öga finns ett lugn, en stillhet.




Tack gode Gud för livet!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar