Välkommen!


Det mesta som händer oss människor, som vi har behov av, tänker och tror är i grunden detsamma i alla kulturer, samhällsklasser och genom årtusenden. Ingenting är nytt under solen. Men det är inte mindre viktigt eller intressant för det. Tvärtom!
Här delar jag tankar och upplevelser som har anknytning till mitt liv. Ofta är det genom dikter, citat och böner, som jag tycker om. Du får gärna kommentera inläggen. Hur man gör läser du på sidan Om bloggen.

onsdag 24 juli 2019

Many voices speak



Bara några bilder från några timmar på Trästockfestivalen 2019 i Skellefteå i lördags.









På festivalområdet fanns en Konsthall. Där fann vi bl.a. dessa broderier av Emma Ingersdotter/broderibae. Läs gärna på länken ovan om hennes tankar kring sitt broderi.




Men också dessa målningar. Tyvärr har jag inte namnet (eller namnen) på konstnären/konstnärerna.







Det var fantastiskt väder och trevlig stämning. Och kul att vara där. Anledningen var dock att min (bonus-)systerdotter Matilda Mård med artistnamnet Many voices speak var där och sjöng. 






Så roligt att höra och se henne framträda!




Matilda har så fin röst, tycker jag. Det hörde jag att folk runt omkring också tyckte. Matilda skriver en del av sina sånger själv.




https://hymn.se/2016/10/11/premiar-many-voices-speaks-blue-moon/

https://www.grandolomat.se/kalendarium/2018/10/13/many-voices-speak

Det finns säkert nyare material om Many voices speak, men det här är vad jag hittade just nu. Får du tillfälle att lyssna på Matilda och hennes band så ta vara på det! Rekommenderas varmt!

Jag uppfattar Matilda som en ödmjuk och fin tjej och önskar henne av hela mitt hjärta lycka till med  musiken.




Efteråt fick vi en pratstund med Matilda. Det blir inte så ofta vi kan träffas. Matilda och hennes kille Petter bor just nu i Berlin desutom.



Bonuskusiner.

Matilda och Cornelia var i stort sett dagligen tillsammans som små. På den tiden var vi grannar och bodde i Västerljung (utanför Trosa). Mycket roligt har de haft tillsammans. Nu träffas de inte så ofta. Men i juni när Cornelia var på sin Interrail-resa så besökte hon Matilda i Berlin.






Så behövde också magen något gott innan vi fortsatte vår resa söderut. 




Så var vi tillbaka till stugan igen. Glada och nöjda med dagen.


Just nu är vi i Boden. Owe jobbar. Och Cornelia har åkt tillbaka till Stockholm.
Jag ser fram emot morgondagen då vi får besök av min syster Ingela (Matildas mamma) och hennes sambo. Det ska bli kul!

Fotografierna har Owe och jag tagit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar