Välkommen!


Det mesta som händer oss människor, som vi har behov av, tänker och tror är i grunden detsamma i alla kulturer, samhällsklasser och genom årtusenden. Ingenting är nytt under solen. Men det är inte mindre viktigt eller intressant för det. Tvärtom!
Här delar jag tankar och upplevelser som har anknytning till mitt liv. Ofta är det genom dikter, citat och böner, som jag tycker om. Du får gärna kommentera inläggen. Hur man gör läser du på sidan Om bloggen.

lördag 3 mars 2012

Brödra-besök

Tänk att det kan vara en sådan skillnad i vårt lilla land; krokus och andra vårväxter är på gång söderut och här i norr är det hur mycket snö som helst.

Ett vårtecken är att det rasar från taken - eller att man måste upp på taken och skotta ner snön så att inte taken rasar.

Snöslungan är inte så stor, men ändå behjälplig. Owe letar på Blocket efter en större och kraftigare...



Gångvägen är raserad


I eftermiddag har mina små-knäppa bröder och en brorson varit hos oss och ätit middag. Ganska glupska. Eller för att uttrycka det lite finare; det är roligt att bjuda dem på mat :-) Tonen är rå, men hjärtlig oss syskon emellan. Uppriktigt sagt så är jag mycket glad för mina bröder! På många sätt är vi olika varandra, har olika intressen, helt olika yrken mm men har roligt när vi träffas och det är inte precis tyst vid middagsbordet...

Årets första jordgubbar (från Belgien) blev det till efterrätt.

Vad finns mer att säga om den här dagen? Ja, beklagar att min kusins son Christian Lagerströms låt Stormande hav inte gick vidare i Andra chansen...

2 kommentarer:

  1. Otroligt så mycket snö ni fick till sist! Men jag ser att Owe varken har mössa eller vantar så det kanske ändå är lite vår på gång! Och jag skulle GÄRNA varit med där vid matbordet tillsammas med dina härliga småknäppa bröder...:)

    SvaraRadera
  2. Jo, visst är våren på gång - även om det är långt till blommor och grönt. Det skulle ha varit jätte-roligt om du också varit med! En annan gång... ganska snart, hoppas jag!

    SvaraRadera